Tasokasta huvila-asumista tai karavaanausta

Jalavaniemessä voit lomailla joko omassa vuokrahuvilassa tai korkeatasoisella matkailu­vaunu­alueellamme. Kaksi avaraa ja valoisaa hirsihuvilaa Villa Joutsen ja Villa Haikara sijaitsevat kartanon mailla omassa rauhassaan tarjoten upeat puitteet unohtumattoman loman viettoon ympäri vuoden. Myös matkailu­vaunualueemme on tunnettu rauhallisuudestaan ja meillä voit nauttia luonnon tapahtumien seuraamisesta kaikkina vuodenaikoina.

Villa Joutsen

Kauniin luonnon keskellä on mukava vetäytyä unille korkeatasoiseen Villa Joutseneen. Tilavan huvilan ikkunoista avautuu esteetön näkymä Vanajanselän ja ilta-auringon lumoavaa yhdistelmää kohti.

Tutustu

Villa Haikara

Villa Haikaran pihasta lähtevät metsäpolut ja ympäröivä maasto mahdollistaa metsänautiskelun helposti, ja omasta rannasta pääset vaikkapa soutelemaan lähisaariin tai seuraamaan Vanajaveden vilkkaimman lintulahden elämää.

Tutustu

Matkailuvaunualue

Perinteikäs matkailuvaunualueemme on ollut monen karavaanarin kakkoskoti jo vuodesta 1987. Alueella on tällä hetkellä noin 140 vuosipaikkaa, joilla kausipaikkalaiset voivat keskittyä lomasta nauttimiseen ilman huolia isäntävelvoitteista.

Tutustu

Ota yhteyttä ja tule viihtymään

Varaa lomasi majoituskohteen omalta sivulta tai ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

Yhteystiedot